Zamieszczone przez piramida
) - normalnie nie można!
k przedstawiam Wam jeden z trzech egzemplarzy sprowadzonych do Polski :!: (ilość aut w Polsce … 3 egzemplarze – włącznie z prezentowanym….!!! )
Mało użytkowe Maserati za 560.000 PLN,-...
Dzisiaj dla zabawy (w razie, jakbym wygrał konkretną 6-tkę w Lotto) i z nudów konfigurowałem sobie Audi A6 Allroad - wyszło mi prawie 400.000 PLN,-. A za Range Rovera Sport 3,0 HSE Autobiography z dodatkami wyszło mi sporo ponad 400.000 PLN,-... Mając duuużo kasiorki na zbyciu można zamówić sobie autko nawet za 1.600.000 PLN,- (tak, jak swego czasu chyba Ojciec Dyrektor :diabelski_usmiech zamówił sobie Maybacha za ponad "bańkę"...)

ale powiem ci, ze w mojej opini nie umywa sie nawet do auta w którym dane było mi posiedzieć, a nawet .. odpalic i pobawić sie pedałem gazu :twisted: , jakies 3 lata temu. Tym samochodem był ... Aston Martin DB9. Piekielna maszyna której silnik brzmiał jak bolid F1, zegary były wycinane laserem, a ich wzkazówki startowały z "godziny 6". Natomaist do odpalania auta służył guzik wykonay z .... kryształu z zatopionym w nim logiem Astona.
Ktoś kto kupuje Astona, Ferrarii czy Maseratti ma w grażu co najmniej jeszcze 2-3 inne auta
Komentarz